​​​​F Ö R   A R K I T E K T E N


​​​​​​​Vi på Ferm & Persson strävar efter att hålla högsta möjliga servicenivå till dig som kund. För att på bästa sätt kunna erbjuda våra tjänster vill vi att Ni som kund kontaktar oss via mail eller telefon enligt nedan.
 
För offertförfrågan maila till OFFERT@FPGLAS.SE. Ni kan skicka med underlag både som text, PDF eller CAD ritning i DWG format. Respektive offertförfrågan kommer att tilldelas en handläggare som kontaktar er.
 
För informationsförfrågan om våra respektive profil- och glassystem system maila till INFO@FPGLAS.SE. Ni kan skicka med underlag både som text, PDF eller CAD ritning i DWG eller Revvit format.
Respektive förfrågan kommer att tilldelas en handläggare som kontaktar er.
 
Ni hittar mer information om systemen under sidan PRODUKTER.
 
Under våra 125 år i branschen har vi byggt upp en mycket stor databas av tidigare utförda projekt och leveranser. Vi kan på begäran tillhandahålla underlag på historiska projekt och system.
 
För öppettider etc. se vår KONTAKTSIDA.

På Ferm & Persson arbetar ett flertal handläggare som vid pågående ärende kommer att fråga efter offertnummer eller projektnummer för att få god spårbarhet och säkerställa att vi inte missar någon information. 
 
Varmt välkomna till oss!
​​​​​​​